A Weblapról röviden

Jelen weblap a Normalitás Egyházának félhivatalos weblapja. Ez annyit jelent, hogy az itt megjelent információk ugyan hivatalosak lesznek, de korántsem széleskörűek.

Egy olyan világban élünk jelenleg, ahol az Újbeszél olyan kikerülhetetlenné vált, hogy lényegében államnyelvnek nevezhetjük. Így tehát a társadalom igen széles rétegei számára a szólásszabadság teljesen magától értetődő módon jelenti azt, hogy jobb oldaliaknak kuss a nevük. Mindenki szabadon szólhat bármit, de ha az a szabad szólás nem elég woke, akkor az náci beszéd. Nemzetét szerető embernek pedig még jogai se legyenek...

Nos, mi a fenti kritériumok alapján biztosíthatunk arról minden kedves érdeklődőt, hogy a Normalitás Egyházának minden mondata náci beszéd, úgyhogy woke jóemberek már el is húzhatnak innen az apjukba. Emellett parttalan vitákba bocsátkozni sincs különösen kedvünk mindenféle elkötelezett elmebeteggel, úgyhogy az Elvek Könyvéből (mely e weblap központi témája lesz) sajnos csak az erkölcsi tanításainkat tudjuk ismertetni, illetve néhány olyan fejezetet az Életmód Könyvéből, amely talán (hangsúlyozzuk, talán) nem fog sikítozó hisztériát kiváltani társadalmunk gyengébb idegzetű (azaz masszív többségben lévő) részéből.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Normalitás Egyháza se nem jobbos, se nem balos, se pedig nem szélsőséges a politikai spektrum egyik irányában sem. Ez abból fakad, hogy a Normalitás Egyháza mélységesen utálja a politika minden aspektusát, és azt igencsak idegesítő aggresszív bétahímek olyasfajta hülyegyerekeskedésének tartja, amely fajta buzogástól az emberiség, ha minden normálisan működne, már óvoda nagycsoportban meg kellett volna, hogy szabaduljon.

Viszont a fentiekből egyértelműen következik, hogy a Normalitás Egyháza minden egyes politikai oldalnál szélsőségesebb. Ameddig ugyanis a jobb oldal utálja a balt, komcsi a konzervatívot, hülye az okosat, addig a status quo nem sérül. Addig a demokrácia nevű vallás négyévente megforgatott, fején-írásán egyaránt módfelett idegesítő kis szargörcsöket ábrázoló érme érvényesül megkérdőjelezhetetlenül. A struktúra sértetlen, az uralom biztosított, a tömegek alávetettsége töretlen.

Amennyiben azonban egy szervezet nevén nevezi eme szörnyszülötteket, és az emberi hülyeség, a masszívan fenntartott degeneráció érmét a történelem szemétdobjára kívánja hajítani, nemcsak a status quo sérül, hanem a struktúra undorító pszichopátiájára is az igazság fénye vetül, melytől ezek a büdös kis vámpírok mindennél jobban rettegnek. Kedves híveink biztosak lehetnek abban, hogy ezek inkább rehabilitálnák Adolf Hitlert, minthogy a kényelmes, és az átlagember leigázásához elképzelhetetlenül kényelmes kis színjátékot feladják.

Következésképpen megállapíthatjuk, hogy ez a weboldal

a) alapból halálra van ítélve.

b) nincs értelme az internet „publikus” részén hivatalos weboldalt létrehozni.

Éppen ezért, ezen az oldalon a szalonképes információkat fogjuk közölni -úgymond kedvcsinálóként -, és amennyiben a fenti pár vitriolos sor után bárkinek az lenne a véleménye, hogy ezen mondatok igen távol állnak a szalonképességtől, sietve biztosítunk róla mindenkit, hogy a fenti pár bekezdés valósággal egy kisdedet álomba ringató suttogó gyermekmondóka ahhoz képest, amellyel azok a személyek fognak találkozni, akik betekintést nyernek majd hivatalos weboldalunkra, amely csakis és kizárólag a dark weben lesz majd elérhető.

A dark web feltételei összehasonlíthatatlanul kedvezőbbek a normalitást pártoló, és a woke elmebetegek rémuralmától szabadulni próbáló emberek számára, hiszen

a) a szerverünk teljesen saját, nem működteti semmilyen más szervezet, cég, nincs telepítve rajta tudálékos buziricsik által írt algoritmus, nem fizetünk fehérzoknist okoskodni, stb.

b) a Normalitás Egyháza a cenzúrának minden egyes változatát, a legkisebb, már-már triviális megnyilvánulását is tűzzel-vassal irtani hívatott, így a cenzúra a gyakorlatban értelmetlen fogalom számunkra, így szerverünkön is.

c) Csak az látogathat meg minket, aki rendelkezik tor böngészővel, és azzal az onion-címmel, amelyet semmilyen keresőmotor sem fog megtalálni – mi meg csíráknak nem fogjuk megadni.

Következésképpen az Elvek Könyve teljes terjedelmében, valamint esszéink java része csak a dark weben fog megjelenni, ahová a sok gusztustalan fehérzoknis bölcsészbuzerátor nem fog letalálni, vagy ha letalál, akkor is rábukhat a morcos vízilóra, mert még a világ legwokeabb bíróságán sem fog megállni, hogy véleményünktől ő „véletlenül triggerelődött” - amely véletlenhez tor böngészőt kellett telepítenie, és ki kellett derítenie a webcímünket.

Na most, természetesen látni és hallani véljük, hogy sok derék ember máris legyint, mondván, „sok embernek ugyan nem fogja megérni, hogy a kedvetekért „újratanulja” a netezést”.

Nos, kedves híveink, és kedvetlen utálóink, mint neve híven mutatja, a Normalitás Egyháza egy vallás. A vallásnak pedig vannak gyakorlatai, és liturgiája. Jól néznénk ki, ha például az iszlám eltörölné a hajnali imát, mert a híveknek zsenánt esik felkelni hozzá, vagy a krisnások leszoknának a mantrázásról, mert az olyan uncsi… Nos, a mi vallási életünkhöz, és liturgiánkhoz az tartozik hozzá, hogy megtanulod kezelni a Tor böngészőt (amit némi Firefox-használat után nem igazán kell tanulgatnod), és megtanulod, hogy az onion-címeket bizony nem leled a google-keresőben.

Megtanulsz például ilyesmit, hogy közösségi médián nem posztolunk, ingyenes, titkosítatlan  email-szolgáltatókat nem használunk, saját néven nem hozunk létre profilokat saját fotóval, satöbbi.

Ha ehhez nincs kedved, az csakis és kizárólag a te veszteséged, senki másé. Mivel a Normalitás Egyháza - híveinek a tekintetében is - a minőség, és nem a mennyiség mellett kötelezte el magát, a mi veszteségünk főleg nem lesz…

Mik lesznek tehát találhatóak a dark weben? Minden olyan fejezet az Elvek Könyvéből, amelyek vagy - úgymond – a „publikus” internetre túl kemények, vagy pedig abszolút nem vagyunk hajlandóak vitát nyitni róluk (például a beavatási szertartásokról szóló fejezetek). Ezen felül az Életmód Könyve (ami tulajdonképpen az Elvek Könyvének második része) elég nagy terjedelmében.

Sajnáljuk, hogy ennek így kell lennie, de elég hamvába halt kísérlet lenne elindítani egy teljesen új elvi és erkölcsi rendszert, ha a kedves elmebetegek siránkozása miatt a hatóságok prompt „kihúznák a dugót”, mielőtt teljeskörűen publikálhatnánk tanításainkat.

És mielőtt szólnátok, hogy "no de az elmebetegek a baloldalon vannak", közöljük, hogy különösen nagy tévedésben vagytok. A jobboldal ugyanúgy hemzseg az elmebetegektől, és a tudatlan alkoholistáktól.

Még egy nagyon fontos jó tanács eme cikk végére: Ha ezen a lapon valami felkeltette az érdeklődésedet, vagy később is elolvasnád, MENTS EL MINDENT! Abszolút nem tudjuk garantálni, hogy ez a weboldal maradandó lesz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Math Captcha
24 − = 20