6. A Követelmények

6.1 Nos, ebből nincs sok. Legyél normális!

6.2 Ezen felül még egy: tanulj róni! Ugyanis, ha rajtunk fog múlni (márpedig azon dolgozunk, hogy rajtunk múljon), egy adott területen, adott feltételek szerint létrejövő parókiánk születésétől fogva öt év haladékot fogtok kapni róni tanulni.

6.3 Öt év után minden általunk vezetett területünket rovásra fogjuk átállítani, bejegyzett céglogók betűinek kivételével örökre búcsút mondva a latin betűknek.

6.4 Ezen felül, amennyiben beavatott szeretnél lenni, jobb, ha most tanulsz róni rögvest, ugyanis titkos tanításunk latin betűkkel eleve meg sem fog jelenni.

6.5 Végezetül elvárjuk tőled, hogy ha már csatlakozni szeretnél, akkor legyen is meg benned a hajlandóság, hogy az életeden valóban változtass, illetve hogy a négy kötelességedet betartsd.

6.6 Sok értelmét ugyanis nem látjuk annak, hogy közénk gyere, vagy az interneten kövess minket, ha sem az életeden változtatni, sem undorító szokásaidról, mint például az alkoholizálás, a züllés, a tudatlanság, a kommenthuszárkodás, vagy a fotelforradalmárkodás, leszokni nem vagy hajlandó.

Vissza a tartalomjegyzékhez