5. A 15 Tilalom


5. I. Bár - mint ahogy a fentiekből kiderült - mi nem akarjuk vaskézzel uralni az életeket, és megváltani sem kívánunk senkit, mégis, mint ahogy minden együttműködésnek vannak szabályai, és minden vallásnak vannak dogmái, nálunk is vannak betartandó szabályok.

5. II. Anno Aleister Crowley kinyilatkoztatta: Tégy, amit akarsz, ez az egyetlen parancsolat. Jól hangzik, mi? Nos mi meg azt nyilatkoztatjuk ki, hogy Aleister Crowley posztumusz elmehet az anyjába.
Nem, nem tehetsz, amit akarsz. A hülyék akarata ugyanis rendre a civilizáció pusztulása felé vezet.

5. III. Mivel evidensek, bővebb magyarázkodás nélkül, íme a megszegés esetén büntetendő tilalmak:

5.1  Tilos népedet, és hazádat árulnod!

5.2 Tilos fajtársadat, és hittársadat cserben hagynod!

5.3 Tilos kultúraidegen törpe kisebbségek híreit elfogadnod, aggályait meghallgatnod, parancsaira ugornod!


5.3.1 Némi magyarázatként: nyomatékosítjuk, hogy itt kultúraidegen kisebbségekről van szó! Kultúraidegen az a kisebbség, aki a gazdanép kultúrájába képtelen, illetve nem is akar beilleszkedni. A nagyon gyengék kedvéért: a szlovák, német, stb. nemzetiségű kisebbség nem kultúraidegen, mert keresztény életvitelű, beszéli a nyelvünket, és egészen pontosan nulla etnikai konfliktusunk van vele. Az iszlám, a cigány, a zsidó pedig kultúraidegen, mert se nem tud, se nem akar beilleszkedni.

5.4. Tilos felebarátod hitvesét, vagy párját megkörnyékezned, és elcsábítanod!

5.5. Tilos felebarátod javait, házát, autóját, létszűke vagyonát megkaparintanod (gyengébbek kedvéért: tilos lopnod)!

5.6. Tilos támadás elől védekezés nélkül megfutamodnod, kivéve, ha a támadás aránytalanul hevesebb, mint aminek elhárítása pillanatnyi védekezési képességedből kitelik!


5.6.1 Magyarázatként hozzáfűznénk: az aránytalanság nem azt jelenti, hogy elfuthatsz, ha az aljadék két méter magas, te meg csak egy hetven vagy! Ez a gyávaság.
Az aránytalanság az, amikor te puszta kézzel vagy, ő pedig egy kalasnyikovval fenyegetődzik.

5.6.2  Ezt a pontot úgyis megfogalmazhatnánk, hogy tilos az elvtelen gyávaság. Egyházunk tagjaként sokkal jobban teszed gyáva meghunyászkodásod után, ha jogos megvetésünktől, és az általunk történő kipellengérezéstől jobban félsz, mint egy helytállásod során esetlegesen elszenvedett pofontól.

5.7. Tilos a neoliberális eszme elfogadása, propagálása.

5.8. Tilos baloldali, vagy mérsékelt jobboldali pártokra szavazni.


5.8.1 Ez gyengébbek kedvéért annyit jelent, hogy ma Magyarországon, ha mindenképpen szeretnél szavazni (bár arról fogalmunk sincs, miért), akkor csakis a Mi Hazánk Mozgalomra szavazhatsz. Ha megtudjuk, hogy egyházunk tagjaként a 2022 után következő bármilyen választáson akár a Fideszre, akár a Moslékkoalícióra szavaztál, a beled kitapossuk. Hazaárulóknak nincs kegyelem!

5.9. Tilos gyermekkorú személyek elhanyagolása, szenvedéseik figyelmen kívül hagyása.


5.9.1 Ez a nyilvánvaló, egészséges gyermeknevelés mellett egyúttal azt is jelenti, hogy egy gyermek szenvedése – ha arról tudomást szerzel –, igenis a te dolgod. A szemünk elé ne kerülj, ha tudod, hogy a szomszédod terrorizálja a gyermekeit, és az szerinted nem a te dolgod!

5.10. Kirívóan szükséges esetben adott atyai pofonon túlmenően tilos a gyermek mindennemű bántalmazása!


5.11. Tilos az alkoholizmus, a kábítószerezés, a léha életmód nyilvános gyakorlása, és annak propagálása.


5.12. Tilos tizenhat évnél fiatalabb személlyel a szexuális együttlét, valamint tilos a szexuális együttlét az idősebb félnél több mint húsz évvel fiatalabb partnerrel.

5.12.1 Ezen pont alól felmentést kapnak azon hittársaink, akik elveinkért, és hitünkért börtönbüntetést töltöttek. Ők a börtönbüntetésük időtartamát hozzáadhatják a húsz év kedvezményhez, mindaddig, amíg partnerük idősebb tizennyolc évnél. (Nagyon gyengék kedvéért: ha 48 éves vagy, a legfiatalabb partnered 28 éves lehet. De ha 48 évesen lesittelnek 10 évre, akkor 58 évesen is 28 éves lehet a legfiatalabb partnered, mert tíz évre kiestél az életből, csúnyán fogalmazva a reprodukciós láncból. Egyházi szempontból jogtalan 10 év büntetésed jutalma tehát, hogy az elvett tíz évre legalább a kimaradt élet bepótlásának lehetőségét megkapd.

5.12.2 Felmerül a kérdés, hogy miért vannak ilyen rendelkezéseink? Nos, az egyik ok, hogy a mocsadék, aljas pedofilokra még egy korlátozó rendeletet tegyünk (hiszen a pedofiloknak a legundorítóbb fajtái azok a késő harmincas-kora negyvenes férgek, akik tíz éven aluli gyermeket "művelnek" - eme rendelet után a tetvek semmiféle woke hívókártyával, és fóbiával nem vádolhatnak minket a halálbüntetésért, amelyet tizenhat évesnél fiatalabb személy sérelmére, húsz évnél nagyobb korkülönbséggel elkövetett szexuális bűncselekmény okán jogrendünkben kötelezően, bírói felülvizsgálat lehetősége nélkül fognak kapni. A másik ok pedig, hogy utáljuk a vén fasz nagyembereket az ifjú bimbókkal az oldalukon. Az ilyesmi egészséges társadalomban nem járja.

5.13. Tilos ölni nyereségvágyból, aljas indokból, szenvedélyből, vagy kéjvágyból.

5.14. Tilos állatokat kínozni, rosszul tartani, a természetet tudatosan károsítani.


5.15. Tilos pártoskodni, klikkekre bomlani, csapatok, városok, falvak, étkezési- és életmódszabályok alapján ellenségességet fenntartó módon tagozódni!


5.15.1 Egyéni preferenciáidat nyilatkoztasd ki házadban, lakásodban! Közénk ezeket nem hozod!
 
5. 16 Ha a fentieket mégis szeretnéd művelni, valóban kövesd inkább Crowley apó kissé háborodott tanítványait!

5.17 A fenti tiltások bevezetésének természetesen nem örülünk. Értelmes, és egészséges társadalomban ugyanis annyira evidensek a fenti pontok, hogy senkinek eszébe sem jutna felemlegetni őket, olyannyira ismeretlen lenne az ellenük való cselekvés.

5.17.b Egyet azonban meg kell értenünk: a szabályok nélküli élet jelenleg pontosan olyan utópia, mint az erőszak nélküli élet, mindaddig, amíg az idióták köztünk élnek.

5.17c Egészséges ember tehát nem élhet úgy, mintha már az utópia korát élné, csak úgy élhet, mint akinek a célja az, hogy az utópia valósággá váljon.

5.18 A szabályok nélküli élet előmozdításához tehát – bármilyen paradoxon is –, elengedhetetlen, hogy tiltásokkal, és szabályok bevezetésével kitiltsuk társadalmunkból mindazokat, akik a szabályok nélküli élet élésére képtelenek lennének.

Vissza a tartalomjegyzékhez