2. A Világteremtő

2.1. Soha, senki sem mondta el neked értelmesen, ki Ő. Soha nem is volt senkinek a célja. Akik azt terjesztik, hogy féld, rettegd, alázkodj meg neki, valójában nem róla tanítanak.

2.2 Valójában adtak neked egy állítólagos mindenhatót, hogy akkor is rettegj valami hatalomtól, amikor ők személyesen, igazságosztó pallosukkal nincsenek jelen.

2.3 Adtak egy szörnyű apafigurát, aki állítólag ott is figyel téged, ahol elbújtál előle.

2.4 Nektek, felnőtt gyerekeknek, adtak egy mumust, amely szerintük a világegyetem összes szekrényéből előugorhat, hogy apátok helyett apátok lehessen, és mérlegelje: jó kisfiúk voltatok-e, vagy rosszak.

2.5 A monoteista vallások örök pechje viszont az, hogy az elmúlt két-háromezer évben, mindezek ellenére igen sok család akadt, ahol nem volt szokásban a gyerekeket nadrágszíjjal verni, így a harmonikus családi környezetben igen nehezen volt értelmezhető az Omnipotens Apafigurától való rettegés szükséglete.

2.6 Tudnod kell, hogy az Omnipotens Apafigura (a keresztények, zsidók, mohamedánok, és mindenki más szörnyű Úristene) nem a Világteremtő.

2.7 A Világteremtő eme mesehőssel ellentétben létező. Érintheted, láthatod, beszélhetsz vele. És abszolúte nem kell rettegned tőle.

2.8 Ha úgy gondolod, hogy a Világteremtő kedvenc kis könyved Omnipotens Apafigurája, és féled őt, tudd meg: legendától félsz.

2.9 És ha félsz a valódi Világteremtőtől, a Világtól félsz.

2.10 Ha retteged a Világteremtőt, összetévesztve a legendás Imposztorral,  még mindig valamely ósdi királyodat retteged, aki beavatottjaival kitaláltatta az isteni hókuszpókuszt, jó pár századdal ezelőtt.

2.11 És ha megalázkodsz az Imposztor előtt, még most is világi urad előtt alázkodsz meg, lényegtelen, hogy az király, miniszterelnök, vagy szektavezér,

2.11b Mert valójában az Imposztor csak ezeknek az ura; ezeknek, akik eladták neki a lelküket.

2.12 Ki a valódi Világteremtő? Minden, és Mindenki. A Teremtő, és a Teremtett egy és ugyanaz.

2.13 A Világteremtő kel fel a napban reggel. A Világteremtő csicsereg a fákon a kismadarak testében. A Világteremtő néz bele reggel a tükörbe borotválkozáskor. A Világteremtő sminkeli magát, és válogat a ruhái között. A Világteremtő vadászik oroszlán formájában, Ő kel fel Holdként, hogy bagoly-alakja megkezdhesse a vadászatot éjjel.

2.14 A Világteremtő lakik falvakban, a Világteremtő teremtett városokat, és a Világteremtő utazik a new-yorki metrón, melynek,
ha lejár majd az ideje, a delawarei Redbird zátonyon köt ki, hogy a Világteremtő kedvére használhassa mesterséges zátonynak azt, vizekben élő Állati Istenteste számára.

2.15 A Világteremtő sétáltatja a parkban a Világteremtő Állati Istentestének sejtjeit, a Világteremtő vesz fagylaltot a Világteremtő Emberi Istentestének fiatalabb sejtjei számára.

2.16 A Világteremtő Földi Anyatestéből szedi a Világteremtő az ércet, hogy acélgerendákat gyártson a Világteremtő felhőkarcolói számára.

2.17 A Világteremtő vet a Világteremtő által adott magot a Földi Anyatestbe, hogy az élelmet adhasson a Világteremtő Sejtjeinek.

2.18 De a Világteremtő szít háborúkat szerte a bolygón, a Világteremtő szárítja ki a vizeket, és vágja ki az esőerdőt, a Világteremtő gyilkol beteges élvezetből, hatalomvágyból, vagy pénzért.

2.19 A Világteremtő terjeszt rólad mocskos pletykákat, és szomorítja az életedet. A Világteremtő, valahol egy meth-laborban kutyulja a vegyi fost, hogy tönkretegye a Világteremtő Emberi Istentestjének más sejtjeit, magyarul, a Világteremtő egy részét.

2.20 Minden ezen a világon a Világteremtőből fakad. Tehát jó, és rossz, valamint a köztes Szürkeállapot mind-mind a Világteremtő egyenlő jogú manifesztációja.

2.21 Szeretni akarod az Istent? Beszélgetni akarsz az Uraddal? Tisztelni akarod a Világteremtőt?

2.21b Öleld meg kedvesedet, mígnem könnyed csordul a szerelemtől, és a Világteremtőt öleled!

2.22 Légy büszke gyermekeidre, míg a szíved majd' szétveti magát, és a Világteremtőre vagy büszke!

2.23 Tiszteld szüleid munkásságát, és áldozatát, mintha az Eget tisztelnéd, és a Világteremtőt tiszteled!

2.24 Szeresd barátaidat, hogy akár a tűz égethesse karodat értük, és a Világteremtőt szereted!

2.25 Fogadj hűségesküt családodnak, településednek, népednek, és a Világteremtőnek fogadtál hűségesküt!

2.26 Imádd falvadat, idd be városaid légkörét, álmélkodj a lélegzetelállító panorámán, és a Világteremtőn álmélkodsz!

2.27 Járj be hegyeket, völgyeket, folyókat, erdőket,  fürödj a tengerben, és süttesd magad a napon, és a Világteremtővel leszel kettesben.

2.28 Tedd ki ujjadat, hogy pillangó szállhasson rájuk, hallgasd a madarak dalát, nevelj növényt, és ámulva nézd növekedését, gyümölcsének fejlődését, és a Világteremtőt fogod csodálni működésében.

2.29  A Teremtő, és a Teremtett egy és ugyanaz. Ami fent, az lent. Ami kint, az bent. Ami kicsiben, az nagyban.

2.30 Isten nem emberként teremtett a képmására. Ez egy legenda, amit valaha a meseírók dolgoztak ki megrendelőjük számára, hogy azok elhitethessék régi korok embereivel, hogy ők isten földi másai.

2.31 Isten, a Világteremtő felépítésében formázott téged a képmására.

2.32 Isten, a Világteremtő tudományos neve: Világegyetem. Nem tudtad, hogyan szólítsd Istent? Szólítsd Világegyetemnek!

2.33 De szólítsd akár a saját neveden! Mert ami a Világteremtőnek az Univerzum, az neked a tested. Ami az Univerzumban a galaxis, az testednek egy sejtje. Ami a galaxisban a csillagklaszter, az neked egy aminosavad! Ami a csillagklaszterben egy többes csillag, az neked egy molekulád! Ami a többes csillagrendszeren belül egy csillag, az neked egy atomod! Ami a csillag körül a bolygó, körülöttük meg hold, az egy atomodnak a protonja, és elektronja! Ami a bolygón az Istentest milliárdnyi megjelenése, az benned szubatomi részecske!

2.34 Ami a Világteremtő makroléptékekben, az te vagy mikroléptékekben!

2.35 Te a Világteremtő esszenciájának mikroléptékű hologramja vagy, tested a világteremtő biológiai hologramja, az Emberi Istentestnek pedig egy sejtje! Te Isten vagy, Isten te is vagy!

2.36 Felejtsd el tehát a habókosok hókuszpókuszait! Az ő istenük csak annyira van titkon szobád rejtekében, ahogy te vagy titkon egy müon életében!

2.37 Az ő istenük csak akkor látja minden tettedet, amikor majd te látsz rá egy kvark minden milliomod-másodpercnyi pillanatára! Az ő istenük csak akkor lát a fejedben minden gondolatot, amikor majd te szabad szemmel látni fogod egy neutrínó belső működését!

2.38 Isten a Világteremtő (Univerzum), és a Világteremtés (Létezés), te pedig az ő teljességének egy hozzá viszonyítva szubatomi leképezése vagy.

2.39 Miért imádkozol hát? Te szoktad hallani a szubatomi részecskéd panaszát? Egész nap azzal vagy elfoglalva, hogy elbíráld egy Higgs-bozon arcátlan viselkedését?

2.40 A Világteremtőt csak magadon keresztül tudod működtetni! Te része vagy az egésznek. Az egész akkor funkcionál zökkenőmentesen, ha a részei mind egészségesek.

2.41 Nincs joviális öreg bácsi a felhők közt, és nincs patás sátánfajzat a pokolban. Emberiség vonatkozásában pusztán egy szerv vagyunk az Univerzális Istentestben, hasonliithatod a szívhez, hasonliithatod a májhoz, mindegy, csak értsd!

2.42 Ennek a szervnek a spirituális neve az Emberi Istentest, világi neve Globális Társadalom. Hét és fél milliárd részecskéből áll az Emberi Istentest, és ezen részecskék között van egészséges (Isteni) és van rákos (Sátáni). De mindent a részecskék végeznek, miként a szervezetedben, úgy az Univerzumban is.

2.43 Ha közénk akarsz tartozni, jól funkcionáló részecskének kell lenned.

2.44 Mi vagyunk az Emberi Istentest immunrendszere. Mi vagyunk a rákos burjánzás kiiktatója. Mi vagyunk a Globális Illúzió Pót-Univerzumának nevezett vírus elleni vírusirtó program. Mint mondottuk volt, nincs Antropomorf Isten, csak immunválasz, és nincs Antropomorf Sátán, csak rákos burjánzás.

2.45 Minden szerv csak akkor egészséges, ha sejtjei egészségesek. Ahogy egy máj nem engedheti meg magának, hogy egyes sejtjei rabszolgának tekintsék a többit, energiát szívjanak el a jól dolgozó sejtektől saját passzióik számára, vagy saját lustaságukból kifolyólag, ahogy egy vese sem engedheti meg magának, hogy egészséges sejtjeit, beteg, káros képződmények pusztítsák, úgy az emberi társadalom sem engedheti meg mindezt.

2.46 Pszichopaták, narcisztikusok, okkult állatok, pedofilok, fösvények és harácsolók, a megbocsájthatatlanul kretének, de legfőképpen a lelketlen szociopaták mind-mind káros részek, a globális társadalom, mint az Isteni Embertest rombolói. Járj el velük ennek megfelelően!

2.47 Soha ne dőlj be az ember által teremtett istenképeknek!

2.48 Bármily magasztos szavakat tulajdonítanak ezeknek az "avataroknak", valójában legelső kiejtett - vagy inkább nekik tulajdonított - szavaikkal is egy ágendát szolgáltak; szolgasorba vetettségednek, alattvalói mivoltod megerősítésének, félelmeid maximumra fokozásának ágendáját.

2.49 Ma ezek az imposztorok igen kevéssé funkcionálnak, ezt a papok is felismerték. Ma szerepeiket átvette a tévé, a rádió, a nyomtatott média. Ma ezek a próféták. De hibát ne véts; prófétáid nagy korában a próféták voltak a tévé, a rádió, és a sajtó.

2.50 És hogy mi a Világteremtő tudata? A tudatos lények tudatának összege. Mindegyiké. A Világteremtő tudata egy Univerzális Tudatosság.

2.51 Te nem a test vagy. Te az Univerzális Tudatosság vagy testbe zárva. Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy a globális társadalom - az Emberi Istentest - egészséges tudatú legyen. A beteg tudat a Világegyetemet betegíti.

2.52 Irtsd ki hát magadból a tudatlanságból fakadó kételyt, a depressziót, a rossz közérzetet!

2.53 A legtöbb vallás azt tanítja nektek, ne öljetek. Mi azt tanítjuk: öljetek! Öljétek ki magatokból a szolgaság iránti vágyat, és a kisebbségi érzést, mintha ördögöt ölnétek!

2.54 Irtsátok ki magatokból az értetlenséget, és a hírekbe vetett vakhitet, mintha patkányt irtanátok!

2.55 Tapossátok el a külsődlegestől való függést, mintha csótányt taposnátok!

2.56 Űzzétek el magatoktól a lehúzókat, és a pénzsóvárokat, mintha latort űznétek!

2.57 Békéljetek meg saját magatokkal, mert felemelkedésetekhez csak saját magatokra van szükségetek!

2.58 De a legfontosabb, hogy megértsétek: ti nem a test, hanem a szellem vagytok.

2.59 Enélkül a megértés nélkül elindulhattok bármerre, nem fogtok megérkezni sehová.